Havetrampolin har jeg anskaffet til min datter

For nylig har jeg købt en havetrampolin, der var en gave til min datter, af den grund at det var hendes fødselsdag. Hun går til springgymnastik og har længe godt kunnet tænke sig en stor havetrampolin, og grundet at hun så godt kunne tænke sig den, erhvervede jeg den til hende. Hvad gør du ikke for at glæde dine børn?

Masser af divergerende trampoliner fandtes der, og jeg brugte penge på den største trampolin {http://www.je-bolegetoj.dk/}, som de havde, så min datter har plads til at øve spring på trampolinen. En trampolin, som den jeg brugte penge på, koster utrolig meget, men jeg har sparet op til hendes gave længe, og af den årsag havde jeg glædeligvis råd til at bruge penge på trampolinen. Det kostede dog ekstra at kunne få en havetrampolin med et sikkerhedsnet rundt om, men hellere det, end at min datter vil falde ned og komme til skade. Det er uansvarligt at erhverve trampoliner uden et sikkerhedsnet til især yngre børn, mener jeg. Min datter er meget glad over at have fået en trampolin. Faktisk hopper hun plus øver sine spring på den hver eneste dag. Yderligere har hun haft besøg af et væld af veninder, som har prøvet at hoppe på den, og de har det utrolig sjovt, idet de hopper sammen. Jeg mener helt klart, at trampolinen er alle pengene værd, så jeg kan godt foreslå den til andre fædre og mødre, som har børn, der gerne vil have en trampolin.