Her til sommer skal jeg begynde på en efterskole Jylland

Her i juli begynder jeg på en efterskole Jylland, dog har jeg stadig ikke helt valgt hvad for én, jeg vil starte på, fordi jeg nemlig ikke har bestemt, hvilket fag jeg vil have. En stor del hobbyer har jeg, så som IT, animation & kunst foruden musik & teater, på grund af at jeg er ret kreativ. På grund af det er det oplagt at vælge enten en musikefterskole, IT efterskole, teaterefterskole, animation efterskole el. kunst efterskole. Dét, jeg er sikker på, er at jeg vil begynde på en kreativ efterskole. Lige meget om jeg beslutter mig for en kunst efterskole, teaterefterskole, musikefterskole, IT efterskole eller animation efterskole, vil jeg gerne have, at hele efterskolen er nyskabende. Så er det nemlig muligt for mig at lave noget kreativt efter de obligatoriske timer, hvis jeg får lysten til dette. Selvom jeg stadig ikke helt har besluttet mig ifm., om jeg skal starte på blandt andet en kunst efterskole, elsker jeg allerede, at det skal ske. Hele tanken om efterskole Jylland giver mig kuldegysninger, og jeg kan nærmest ej vente med at komme af sted.

Jeg ser selvfølgelig frem til at komme til at blive udfordret i de forskellige fag, som jeg beslutter mig for, men allermest glæder jeg mig til at lære utallige nye folk at kende & at få utallige eventyr. Under alle omstændigheder vil det formentlig blive et år, jeg aldrig kommer til at glemme!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>