Hf Fyn – Søg om optagelse til at tage din HF midt på Fyn

Vil du tage en Hf Fyn?

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tænker over, er jeg overbevist om, at en Hf Odense (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus) kan give dig det mest optimale udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at blive optaget. Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at være. Det kan tænkes, at du ser frem til at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du i stedet efter en sproglig uddannelse på universitetet.

Er du stadig lidt usikker på, hvad du kunne tænke dig arbejde med om nogle år? Det var jeg heller ikke klar over, da jeg blev færdig med skolen. Men Fyns hf-kursus giver mulighed for mere tid til at finde din rette hylde.

Hf Odense – Opfyld fremtidsdrømmen

Går du ud af folkeren til maj, og ønsker du at fortsætte på en HF i Odense med masser af muligheder til rådighed? Læser du din hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette den til præcis det studie, som du vil hen på.

Som noget ekstra, udover den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på a, b og c, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig Hf, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyet så du kan forberede dig til din drømmeuddannelse.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Ønsker du at tage en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først matche en masse adgangskrav. Er du gået ud af 10. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så måler dine faglige og personlige kvalifikationer.

Afslutter du 10. klasse til maj, skal lærerne beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en hf eksamen. Måske er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på din hf hos Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til, men det var slet ikke så nederen, som det lyder.