Horisont Rejser – gå efter kulturrejser eller rundrejser på næste rejse

Vil du gerne på kulturrejser - horisontrejser.dk – som har spændende oplevelser omkring i det pågældende land der på samme tid er rundrejser? I så tilfælde skal I høre om rundrejser fra Horisont Rejser. Det er kun et halvt år siden at Niklas og jeg begyndte at snakke om kulturrejse eller rundrejser, men nu her er jeg og ham i sidste uge vendt tilbage fra en spændende kulturrejse hvor vi kom rundt i Cambodia. Det har været helt fantastisk.

Jeg kan uomtvisteligt anbefale rundrejser i stedet for bare at være i den samme by. Min mand & jeg har et par gange været på kulturrejser i Europæiske byer, NYC og Washington, men rundrejser har ham og jeg glemt. Men iih det har været spændende. Rundrejser med Horisont Rejser kræver naturligvis nogle uger fra din ferie, men du får utallige gode erfaringer igen. Jeg vil fremover vælge kulturrejse eller finde penge til rundrejser hos fx Horisont Rejser i stedet for seks dages tur det samme sted.

Rundrejser eller kulturrejser? Vi tog afsted med Horisont Rejser og hos dem får du både rundrejse og kultur. Hos Horisont Rejser kan I eksempelvis vælge kulturrejser til nye rejsemål som Usbekistan eller Iran, kulturrejser til Marokko eller rundrejser i Asien eller Argentina. Uha nu kan jeg føle trangen til at tulle af sted på rundrejser/kulturrejser så snart der er sparet op.