Husejeren har lært meget vedr. overstrygning, understrygning og hulmursisolering

Førhen vi valgte at flytte i hus kendte jeg ikk’ til til hulmursisolering - http://tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn/ – , understrygning - http://tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland/ – og overstrygning - http://tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn/ – . Vi har sandelig sat os ind i en hel del på grund af vores renovering af huset. Understrygning på tegltaget kan dratte af og dermed bliver taget utæt. Det samme er vidst gældende med overstrygning, for som jeg forstår det understrygning+overstrygning er lidt af det samme. De har samme funktion.

Bare tag fat i mig, hvis der er nogle ting I burde forstå om understrygning, overstrygning og hulmursisolering. Jeg mener i hvert fald selv, jeg har forstået overraskende meget undervejs i vores renovering. SÅ hør bare mere om overstrygning, hulmursisolering og understrygning?

Hulmursisolering var lettere end jeg havde forventet. Først beslutte sig ml hulmursisolering med rockwool eller papiruld. Derfra var det egentligt temmelig hurtigt og ukompliceret. Hulmursisolering kan nemt fikses ved at fagfolkene blæser produktet ind ind gennem bitte perforeringer. I første omgang troede jeg, at hulmursisolering ved lig med at vi fik fjernet væggene. Men nej nej.