Hvilke mennesker har erfaring med rekruttering Århus?

Puh hvor blev jeg ked af det i går.. Du er fyret, lød den endelige konklusion, dengang jeg spankulerede ind på min boss’ smukt indrettede kontor. Min øverste chef havde skrevet i virksomhedens nyhedsbrev om en fremtidig fyringsrunde, men jeg må sige, at det helt enormt meget var et chok trods alt! Jeg havde som nævnt tidligere været bange for, at det blev mig, men håbede jo bare sådan på, at det ikke skulle blive mig… Her tre måneder efter er jeg ovenpå igen, & klar til at opstøve et nyt og bedre job. Det er her I trofaste følgere kommer ind i billedet… Jeg vil fantastisk gerne høre om jeres erfaringer med et lokalt vikarbureau Århus - www.temp-team.dk, , & om hvilke erfaringer I har med rekruttering Århus - www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx, og outplacement Århus - www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Outplacement.aspx, … Jeg er i syv sind i forhold til hvilket vikarbureau Århus, jeg skal satse på. Min opfattelse er, at der er ekstremt mange, og jeg har svært ved at identificere hvor de adskiller sig fra hinanden. Jeg har spildt dagevis på at udforske mine muligheder for både rekruttering Århus og outplacement Århus, men jeg er ikke blevet spor klogere…

Hvor usansynligt det end lyder, er jeg ligeså ”dum”, som jeg var lige da jeg startede…! Jeg syntes jo egentlig, at alle vikarbureauerne skilter med mange af de samme ting?? Er det sandfærdigt?? Eller har i søde bloggere et bestemt vikarbureau Århus, som I altid ville gå til? Hvis det er sandt vil jeg bar’ så gerne indvies i jeres valg. Jeg kan mærke, at jeg efter min fyring er blevet rigtig meget mere depressiv, og jeg føler i forvejen, at denne jobsøgning er op ad bakke. Derfor; hvis I kan hjælpe mig med at opspore et super vikarbureau Århus, som forstår sig på rekruttering Århus samt outplacement Århus, ville jeg blive uovertruffent lyksaglig. Just nu er min jobsøgning altoverskyggende, & jeg kan absolut ikke samle tankerne om noget som helst andet… Jeg vil ovenud gerne i arbejde igen, & jeg har fået fortalt, at det ALTID vil være en super duper idé at ringe til et vikarbureau Århus… Et lokalt bureau – som eksempelvis vikarbureau Århus – er nemlig såkaldte eksperter i dit nærområde…