Hvilken form for Kanger MODS bliver optimal til mig?

At jeg aldrig har tænkt mig at bruge normale cigaretter igen, vil jeg helt ærligt fortælle, da jeg har været fast bruger af el-cigs i 2 år snart. Jeg har endda mulighed for at gøre det indendøre på min arbejdsplads samt til møder, medens jeg undgår at genere andre – dog ved hjælp af elcigaretter får jeg stadig oplevelsen af at ryge en smøg. Jeg mangler uden tvivl ej at stinke af røg hver dag, eller at se mine fortænder blive stadig mere misfarvede som tiden går. På grund af at ejuice findes med varierende nikotinkoncentrationer, vil jeg nemt vænne mig af med det efterhånden, men jeg er stadig nikotin-afhængig.

En god clearomizer botten brännare, som understreger smagen af min evæske og danner nøjagtig den styrke damp, jeg foretrækker, har jeg besluttet at bruge i min e-cig. Jeg har samtidig anskaffet mig en clearomizer botten brännare, der garanterer, at der altid kommer evæske rundt om vægen – på den måde undgår jeg den dårlige, brændte fornemmelse. Jeg har endelig besluttet mig for at bruge Kanger MODS efter at have forsøgt med flere varierende modeller. Dette er helt sikkert op til individuel holdning, men det bliver nemlig lige præcis det, som er gevinsten ved e-cigs – du er i stand til at sammensætte din e-cig af adskillige specielle komponenter som eksempelvis clearomizer botten brännare samt Kanger MODS, til du har kreeret nøjagtig den dampning, som passer til dine ønsker.