Hvor mange personer, som døjer med tinnitus er begejstrede for et høreapparat…?

I dag ønsker jeg at fortælle om den sygdom, som jeg har haft i adskillige år! Jeg har min speciallæges troværdige ord på, at jeg gennem årene har udviklet tinnitus. Jeg har i lang tid måtte leve med en ”susen” for ørerne!! Over en nat ændrede det sig til at være en vedvarende lyd i stedet for!! & så blev jeg egentlig overdrevent meget bange. Fordi jeg havde hørt nogle temmelig skrækkelige historier om, hvor meget midalderende mennesker m tinnitus lider i det stille… Jeg havde fået forklaret, at mennesker m tinnitus til at begynde med var tæt på at blive vanvittige af smerter…! Og jeg kan rigtig meget nikke genkendende til denne truende følelse. Til at starte med var jeg ligeledes virkelig tæt på at blive skør i hovedet!! Men alligevel må jeg dog sige, at det stille og roligt blev ekstremt meget bedre… Nu om stunder ka’ jeg leve et helt igennem normalt liv med min tinnitus. Jeg forestiller mig, at det egentlig skyldes, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus… Dét betyder jo ikke, at jeg ikke bemærker min tinnitus, men det betyder, at jeg korte perioder ka glem min tinnitus.

Min ven har givet mig det tip, at langt de fleste personer der lider af tinnitus er glade for et høreapparat…! Naturligvis blev det virkelig tydeligt pointeret, at det ik’ er alle mennesker som lider af tinnitus, der oplever nogen forandring ved at få et høreapparat! Men i mange tilfælde kan et høreapparat afhjælpe de smerter og gener, som tinnitus giver…. Jeg har derfor tænkt mig at afprøve et af de her høreapparater på min egen krop! Jeg har af den grund været i kontakt med en butik, som forstår sig på høreapparater, specielt designet til patienter der har tinnitus… Jeg er meget spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig er i stand til at forbedre min livskvalitet… Jeg har for nogle år siden konsulteret alternative behandlere for at blive klogere på, om de var i stand til at hjælpe mig, men desværre uden de store forandringer. Så jeg håber virkelig, at et høreapparat ka afhjælpe mine gener. Jeg ka nemlig fornemme, at jeg har behov for, at der skal ske forbedringer!!