Hvordan du kan producere din egen t-shirt med tryk

Vidste du godt, at man kan fabrikere sin egen t-shirt med tryk? Den anden dag fandt jeg en rigtig god internetside, hvor det er muligt at fremstille tøj med tryk. Muligt er det at skabe t-shirt tryk som noget skrift, motiv eller endog et personligt fotografi. Det er enkelt at kreere tryk på t-shirt, du må blot bestemme dig for et produkt, som fx en trøje eller t-shirt, og derefter pålægge dit logotryk el. andet tryk.

Sådan gør du på hjemmesiden, hvis du skal konfektionere din egen t-shirt med tryk… Begynd med at vælge det tøj, hvorpå du gerne vil skabe textiltryk. Det er både muligt at vælge imellem skjorter, t-shirts & meget andet forskelligt tøj, dog dertil utallige andre ting. Man kan til- og fravælge varerne i kategorierne herre og dame, aldersgruppe, m.m. Idet du finder det rette tøj, kan du bestemme dig for størrelse såvel som farve. Derefter kan du så bevæge dig videre til det næste trin, hvor du skal bestemme dig for dit tryk på t-shirt.

Kunne du godt tænke dig noget tekst som t-shirt tryk, skal du egentlig bare indtaste skriften på det stykke tøj, som du har valgt. Hvor det skal stå, typen af tekst, omfang såvel som hvilken farve, teksten skal have, er det muligt selv at bestemme. Såfremt du i stedet for vil have logotryk med et motiv, kan du vælge dit motiv og hive det hen på din t-shirt, eller hvad du nu har valgt. Ligeledes her kan man beslutte farve og størrelsen og dertil den printteknik, du vil have. Hvis du godt kunne tænke dig tryk på t-shirt af et af dine egne billeder eller dit eget design, må du begynde med at oploade det på hjemmesiden. Bagefter skal du tage fat på det med musen og trække det over på det produkt, du har valgt, og afgøre omfanget på det.

Du kan klikke på Læg i indkøbskurv, når du har færdiglavet dit tryk på tøj. Derefter skal du vælge at fremstille nogle flere produkter el. klare betalingen, og så vil din t-shirt med tryk komme til print. Er du interesseret i at konfektionere tryk på tøj med et fedt t-shirt tryk? Jeg kan foreslå den pågældende internetside, såfremt du kunne tænke dig at skabe ordentligt t-shirt tryk til en god pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>