Hvorfor er der sådan et enormt udbud af espressomaskiner?

I nærmeste fremtid venter min runde fødselsdag; 30 år, & skal derfor om ikke længe til at være forfatter på en ønskeliste! At forfatte en ønskeliste mener jeg i grunden nogen gange kan være fantastisk svært. Det er ik hver gang, at jeg kan finde på ønsker. & det er jo i grunden ikke sådan det skal være, af den årsag, at dét højst sandsynligt er et udtryk for, at visse folk lever i en tilværelse, hvor utallige lever i luksus, & mange må leve for usandsynligt lidt. Såfremt vi mangler noget, køber vi det uden vaklen, dét resulterer i, at der slet ikke er ønsker tilbage til, når folk ønsker at få en ønskeseddel. Men i dette tilfælde er jeg dog ikke i tvivl om mit ønske; en espressomaskine! Jeg har i længere tid haft lyst til at investere i espressomaskiner - http://www.stildesign.dk/produkter/?cid=44, . På en espresso maskine kan vi hjemme lave kaffe, der smager fantastisk. & det er skønt at kunne invitere vennerne på kaffe brygget på en espressomaskine. Så nu er tiden moden til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af hele vennegruppen. I ekstrem lang tid har jeg erfaret, hvor populære espresso maskiner - http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/, er blevet. Unge som gamle har nu en espresso maskine. & den idé forfølger jeg nu også!

Det virkelig svære er selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal kigge efter! Jeg krydser fingre for, at I herlige følgere brænder for at hjælpe mig med at blive skarpere på dette spørgsmål. Jeg er af den holdning at fremkomsten af espressomaskiner er kolossalt. Og jeg kan slet ikke forstå markedspræmisserne. Jeg er af den holdning, at espresso maskiner udbydes til ekstremt mange forskellige priser, & jeg har inden idé om, hvad der er det mest afgørende: prisklasse eller maskinens kvalitet? Så dét vil jeg absolut gerne få hjælp til at få styr på. Den ovenud store jagt efter den mest hypede espressomaskine er bestemt på sit højeste! Jeg er blevet komplet opslugt af espresso maskine jagten, & søger konstant reklamerne efter espressomaskiner. Nogle typer vil muligvis udnævne mig som skør, men det er kun fordi, at jeg meget gerne vil være den lykkelige ejer af en espresso maskine…