Hvorfor er vores kultur sådan, at alle kærestepar nu besidder en af de der ekstremt dyre espresso maskiner…

Om ej længe er det jul, & min familie har brug for en ønskeliste, som de mener er effektiv under shoppingturen efter gaver! Det synes jeg i grunden nogen gange kan være ovenud hårdt. Det er ej hver gang, at fantasien rækker. & dét er jo i grunden hårrejsende, fordi det højst sandsynligt er et billede på, at nutidens folk lever i en tilværelse, hvor luksus ikke er knapt. Såfremt vi føler, at vi mangler noget, køber vi det helt uden tøven, hvilket betyder, at der ikke er nogen ønsker tilbage, når nære familiemedlemmer ønsker at få en ønskeseddel. Men akkurat i år er jeg dog sikker på mit ønske; en espressomaskine » http://www.stildesign.dk/produkter/espressomaskiner/,! Jeg har i længere tid haft lyst til at bruge penge på espressomaskiner. På en espresso maskine » http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/, kan man derhjemme fremstille kaffe, der smager eventyrligt. & det er formidabelt at have mulighed for at invitere bekendtskabskredsen på kaffe lavet på en espressomaskine. Af den grund er tiden inde til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af slyngveninderne. I ekstrem lang tid har jeg bidt mærke i, hvor in espresso maskiner er blevet. En helt masse personer har nu en espresso maskine. & den idé forfølger jeg nu.

Bestemt er det mest vanskelige selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal investere i! Jeg håber, at I fantastiske med-bloggere kan og vil hjælpe mig med at blive opgaven voksen. Jeg er af den mening at industrien for espressomaskiner er koloenormt. Og jeg kan bare ikke forstå markedspræmisserne. Jeg er af den holdning, at espresso maskiner sælges til fantastisk mange forskellige priser, & jeg er ikke klar over, jeg skal stile efter økonomi eller brand? Så dét vil jeg rigtig gerne modtage hjælp til at forstå. Den fantastisk store søgen efter den mest hypede espressomaskine er bestemt mit livs omdrejningspunkt! Jeg er vanvittig opslugt af espresso maskine jagten, & søger mange gange nettet efter espressomaskiner. Nogle typer vil eventuelt udnævne mig som skør, men det er alene fordi, at jeg virkelig gerne vil være den lykkelige ejer af en espresso maskine…