I det tilfælde at du skal bruge transportplads, skal du købe en trailer

Ekstremt brugbar er en trailer , http://www.trailergaardengantrup.dk/, samt kan jo benyttes til fantastisk mange opgaver. Faktisk er det et af de allerbedste køb, vi nogensinde har gjort, og jeg kan overhovedet ikke fatte, at det overhovedet er lykkedes os at undvære en trailer! Da jeg endnu var teenager fantaserede jeg om at erhverve mig en lille cabriolet, som jeg kunne bruge til at suse hen ad landets motorveje i. Nu hvor jeg er blevet far, er jeg dog veltilfreds med, at jeg i stedet besluttede mig for at anskaffe mig en praktisk 5-dørs familiedyt, for det ville godt nok være temmelig belastende at være tvunget til at fragte småbørnene frem & tilbage i en sportsvogn.

Nogle gange har jeg imidlertid alligevel haft problemer i forbindelse med pladsmangel For eksempel i forbindelse med at vi har været i BoConcept & handlet nogle havemøbler, som skulle fragtes med hjem. Dét problem er dog ude af verden nu, eftersom min hustru og jeg har truffet den beslutning at indkøbe en trailer. Ifald den største af børnene skal hentes fra skolen med sin cykel, føles det selvsagt betydeligt nemmere at sætte den op i traileren frem for at skulle sætte den fast på bilen. Jeg har fundet ud af, at det ej kun er ifm. møbeltransport, at en trailer finder anvendelse. Det har også føltes fantastisk simpelt at placere affaldet i traileren, ifald vi har haft brug for at tage på lossepladsen. I gamle dage måtte vi nemlig køre flere ture for at kunne få alting med.

Jeg er af den årsag ekstremt henrykt for at være indehaver af en trailer. Noget, alle familier burde være i besiddelse af, er en trailer.