I sommerhuset vil jeg som det eneste løbe rundt i maxi kjoler.

Lige om lidt rejser min dejlige ægtemand & jeg til Årgus. Det er meget spændende at tage af sted til en endnu ikke-besøgt by… Vi lever og ånder for at opleve ukendte verdner, & besøge verdensdele, vi ikke har været tidligere i vores liv. Så går vi på naturvidenskabelige museer, & tager ud og spise. Vi forsøger altid at tage tingene, som de kommer! Det allervigtigste for os er, at vi ikke skal fare rundt, det gør man så meget i hverdagen… De gange vi har fri fra arbejde, kan vi af den årsag bedst lide, at alting foregår i et såkaldt ferie tempo. Vi nyder begge at gøre kulturelle ting, men jeg må alligevel indrømme, at jeg håber på, at der kommer til at være tid til at gå i butikker også. Jeg har enormt længe ønsket mig maxi kjoler, leggins med print Danmark, samt et veloursaet. Jeg synes, at maxi kjoler er enormt fine, når man skal boltre sig på stranden, leggins med print Danmark vil jeg bruge hver dag på arbejde, og et veloursaet skal jeg iføre mig alle de stille og rolige søndage, hvor jeg nusser rundt hjemme på matriklen…

Jeg ved godt, at min mand ikke elsker at gå i butikker. Så det bliver nødt til at være noget med, at jeg giver ham mit ord på, at det ej tager tre timer… Men det kommer det jo heller ik til, af den grund, at jeg ved jo lige præcis, hvad jeg ønsker at finde: maxi kjoler, leggins med print Danmark, & et veloursaet. Så det burde ikke tage halve og hele dage, men jeg ved naturligvis også godt, at det mange gange tager en rum tid at prøve tøjet på! & jeg ved uden tvivl, at jeg er nødsaget til at iklæde mig de der leggins med print Danmark, af den årsag, at det er svært at bedømme, hvordan de leggins passer, uden at have prøvet dem på. De der maxi kjoler er muligvis ikke nødvendige at prøve i biksen, det samme er tilfældet for de der veloursaet. Med disse to stykker tøj er det meget lettere at gøre sig en forestilling om, hvordan de passer ens krop! Jeg ved i hvert fald min kæreste ville blive glad for, hvis jeg ik’ skal spendere rigtig mange timer i butikkens prøverum!