Idet du mangler fantastiske persienner, skal du udelukkende ringe til vores hjemmeside

En ny, dejlig lejlighed, har vi lige fået, der er placeret super praktisk samt har en uovertruffen udsigt. Det føles kort sagt som at sidde udenfor, for lejligheden besidder mægtige ruder, som resulterer en del lys, vha. de råhvide husvægge plus det skinnende plankegulv. Desværre bliver det rent ud sagt ofte en smule for meget som at være i naturen, især i det tilfælde at solen lyser en hel dag. Det der med at sove længe, det kan vi overhovedet ikke, for faktisk er her mega lyst på vores soveværelse omkring klokken 6 om morgenen. I tillæg hertil kommer der kraftig sol ind ad ruderne, så der bliver faktisk ulideligt meget varme i sommertiden.

På grund af dette har min mand plus jeg valgt at få et par flotte lamellgardiner » www.jemtex.no/lamellgardiner.html,, der kan skærme for solskinnet og i tillæg hertil garantere, at genboerne ej er i stand til at kigge helt ind i villaen hele tiden. Komplet mørke persienner, som har mulighed for at udelukke alt lys, ønsker min kæreste såvel som jeg os til soveværelset. Det bliver højst sandsynligt ej særlig vanskeligt, for her er til alt held adskillige plissegardiner til mørklægning. Et par rullegardiner, der kan lukke direkte lys ude, vil min husbond samt jeg blot have til køkkenet – de skal ej være særlig pæne eller farverige. Det hårde er at finde plissegardiner til vores stue. Jeg ønsker mig nogle simple, hvide plissegardiner, evt. med et fint mønster, sådan at her stadigvæk lukkes lys ind dog uden at genboerne er i stand til at se ind. Trepersienner eller rullegardiner i mange nuancer, hælder min mand på den anden side mest til, sådan at her kommer lidt liv i vores stue.

Hvilken form for rullegardiner min mand og jeg ender med at vælge, vil kun tiden vise.