Idet du udskifter en ce4 clearomizer til en ce5 clearomizer, vil du ende med en klarere smagsoplevelse

Dersom du lige er begyndt på at bruge e-cigaretter, vil det anses som værende umuligt at opdage, hvilket udstyr du skal benytte, da her findes en del at beslutte sig for. Her er tilmed mange batteristørrelser, clearomizere samt opladere: oveni at du er i stand til at købe forskellige brands af e-cigaretter plus et utal af aromaer til din evæske! Det vil være denne, der laver evæsken om til damp, idet du benytter din e-cig: clearomizere karakteriseres som et mundstykke samt en atomizer i ét. Der laves adskillige varierende clearomizere, men blandt de mest solgte forbliver en ce4 & en ce5 clearomizer.

En ce4 clearomizer anses som en perfekt clearomizer til dig, som stadig er ny damper. Det, som du finder i et begyndersæt, er en ce4 clearomizer pga. dette hyppigt også. Den hører til de mindre af typen, for en ce4 clearomizer kan have 1,6mL evæske. Din ce4 clearomizer skal faktisk udskiftes temmelig ofte, for ce4 clearomizeren holder 1-to uger ved almindelig anvendelse. Man bliver derfor tvunget til at bruge en helt ny, dersom den bliver for slidt, for til forskel fra en ce5 clearomizer, har man ej mulighed for at fornye brænderen i en ce4 clearomizer. Her kan man hurtigt ændre brænderen efter 1 til 2 ugers slid, & en ce5 clearomizer indeholder 2mL evæske. En ce5 clearomizer resulterer oftest i en klarere smagsaroma sammenlignet med en ce4 clearomizer, fordi brænderen placeres i bunden & således hele tiden bliver tilført evæske.

Hvis du netop er begyndt med ecigs, kan du med gevinst prøve en ce4 clearomizer, indtil du bliver klar til det mere seriøse, for det virker naturligvis en smule mere dyrt med en ce5 clearomizer.