Ikke længe til sidste skoledag plus pigens beslutning om sidste skoledag kostume/sidste skoledag udklædning

Den store ser vildt frem til sidste skoledag. Men den lille dame mangler at få besluttet sig for hendes sidste skoledag kostume. Dette med ikke at have afklaret sig for hendes sidste skoledag udklædning - http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/, endnu er ganske gennemgående når det gælder ældstebarnet. Hun er den slags barn, der tit har svært ved at vælge, og åbenbart er kostumet til sidste skoledag absolut ikke noget særtilfælde.

Skal hun blive engel, Jack Sparrow, Paris Hilton eller en minion? Nina er normalt overraskende fantasifuld, og derfor skal det ikk komme bag på mig, såfremt tøsepigen kommer på et styks cool og skøn idé til hendes sidste skoledag kostume. Jeg har sleet ikke de evner, og min sidste skoledag udklædning kom fra en spas butik der forhandlede overskæg, parykker og sidste skoledag kostumer. Noget kunstigt hår har barnet selv købt, men herudover syr hun helst selv.

Planlægningsglade mig forhører pigen altså inden længe, om hvorvidt hun er startet med sit sidste skoledag kostume. Mor her regner ik med, at frøkenen er startet på at finde på sidste skoledag udklædning, fordi vi andre ikke har set symaskinen forsvinde fra sin plads. Men en sidste skoledag udklædning, som ikke beordrer en tur på symaskinen kan hun ganske givet også vælge.