Ingen iver efter at høre mere om min dates arbejdsopgaver med salg af elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, mb teknik og ting til beregning af tryk

Undertegnedes nye date er hos et firma, som at der tilbyder dyser til sprøjte, mb teknik, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol. Mb teknik, dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol var en besværlig ting at spørge videbegærligt ind til.

Fyren har søgt at belyse, hvad dyser til sprøjte, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk benyttes til. Men jeg forlagde i en fart iveren må jeg sige. Men min stilling med biokemi syner sørme ikk ligetil at forstå. Jeg og min date kunne også finde andre samtaleemner end ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte, mb teknik og elektrisk sprøjtepistol, næste gang mig + ham rykker på fremtidens næste dates.

Manden lader til at være ret sød og behagelig, hvorfor jeg godt kunne se os to sammen. Undertegnede har egentligt regnet med, at opstøve en gemal som arbejdede i et job, som det var nemmere at relatere til end ting til beregning af tryk, mb teknik, dyser til sprøjte og elektrisk sprøjtepistol. Om en hverdag som håndværker eller hos en anden virksomhed med produktion kan vække min nysgerrighed, den tanke tvivler jeg på.

Med min forrige fyr kværnede vi faktisk ikk ret tit om opgaver på arbejdet. Sammen sludrede ham og jeg tvært imod om film og fritidsinteresser. Måske gør det ikke fra eller til, om jeg opfatter en brik af ting til beregning af tryk, mb teknik, dyser til sprøjte og elektrisk sprøjtepistol og ærligt talt ikke rigtig orker at forstå det. Han behøver heller ikk absolut stille spørgsmål til min arbejdsdag.