Istandgørelse af din terrasse med spritnye terrassebrædder

Kunne du godt tænke dig at få beskyttelse mod både sol, vind og regn på terrassen ved brug af et loft af pæne profil brædder? Men er det en mulighed, at din terrasse egentlig skal renoveres med splinternye terrassebrædder eller muligvis endda helt skiftes ud? Og hvad siger du til et nyt havehegn?

Hvis der er begyndelse til råd på terrassen, kan det godt betale sig at istandsætte den, førend der kommer endnu slemmere beskadigelser. Nye terrassebrædder er et godt valg ved disse uheldige sammenfald, for bliver dine terrassebrædder rådne, kan det være svært at gøre dem gode igen. Relevant er det ydermere, at der er et loft i god kvalitet, eksempelvis et af profil brædder, i den nye udestue, grundet at det har en stor betydning for sikkerheden. Vil du gerne give haven det sidste pift, bør du investere i et nyt havehegn, eventuelt i samme yndige træsort.

Overvejer du at få et loft i smarte profil brædder, splinternye terrassebrædder eller et nyt havehegn, så få det nu, før foråret kommer. Der findes talrigt forskelligt træ til brug af terrassebrædderne. Du kan f.eks. få lærk, komposit og trykimprægneret træ. Det nyttige ved træ i loftet er, at det kan købes for næsten ingenting, og dertil er det simpelt at gøre det ”nyt” igen, når man maler det. Dette gælder også for hegnet i haven, der giver et pænt indtryk, såfremt det matcher husets stil.