Jeg benyttede en ce4 clearomizer for nogle uger siden, plus den bliver uovertruffen

Af den årsag at udvalget føles ret stort, kan det være besværligt at opdage, hvad for noget teknologi du skal bruge, hvis du lige er begyndt på at benytte el-cigaretter. Udover at du kan benytte mange mærker af e-cigaretter og en masse smage til din e-væske: der sælges oven i købet adskillige batteristørrelser, clearomizere & atomizere! Det bliver det, som laver elvæsken om til damp, mens du benytter din elcigaret – clearomizere karakteriseres som et mundstykke og en atomizer i ét. Her er flere forskellige clearomizere, men blandt de mest solgte må være en ce4 samt en ce5 clearomizer [http://www.e-trekk.no/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/].

En ce4 clearomizer [http://www.esug.dk/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/] er en optimal clearomizer til dig, dersom du netop er startet med at dampe. Det, som du vil finde i et begyndersæt, bliver en ce4 clearomizer af den grund tit også. Den er ikke så stor, for en ce4 clearomizer har mulighed for at have 1,6mL ejuice. Din ce4 clearomizer bør faktisk udskiftes ganske hyppigt, for ce4 clearomizeren kan holde en til to uger under normal anvendelse. Man er pga. dette nødsaget til at bruge en ny, i det tilfælde at den bliver for slidt, for til forskel fra en ce5 clearomizer, har man ikke mulighed for at fornye brænderen i en ce4 clearomizer. i dette tilfælde kan man snildt ændre brænderen efterfølgende en til to ugers forbrug, plus en ce5 clearomizer kan indeholde 2mL evæske. En ce5 clearomizer giver hyppigt en bedre aroma i forhold til en ce4’er, af den årsag at brænderen monteres i bunden plus af den årsag konstant er i kontakt med e-juice.

Det forekommer sig logisk nok en smule mere dyrt med en ce5 clearomizer, så hvis du netop er begyndt med e-cigs, kan du med fordel benytte en ce4 clearomizer, indtil du er parat til en større forpligtelse.