Jeg brugte et enormt dygtigt konsulenthus til mit kontor – samt det har du også mulighed for

På trods af, at jeg har haft en afdeling i adskillige år, samt til tider er blevet ganske dygtig samt anerkendt, erfarede jeg nyssens, at det jo er muligt at erhverve anden viden alt taget i betragtning. At hyre de mest erfarne folk derude, samt selv se en bestemt person førend en beslutning blev truffet, har jeg så længe jeg husker været enormt streng med. At få et ordentligt forhold til samtlige blandt mine ansatte og kende alles navne, uanset hvor succesfuld min virksomhed bliver, har jeg for det meste ønsket. At her kan blive anderledes tiltag, som er mere optimale i en streng krise, hvor det forekommer svært at finde opgaver nok til alle ansatte, fik jeg alligevel snart opdaget.

Jeg havde ikke mulighed for at ansætte IT konsulenter fast, så jeg prøvede pga. dette at anvende IT konsulenter fra et eksternt firma. Sådan kan man bruge kompetente plus dygtige medarbejdere, som kun kommer på kontoret i den periode, der er behov for dem. Så hvis du i perioder f.eks. mangler IT konsulenter, skal du ej ansætte en fast, som du egentlig ikke rigtig har noget arbejde til senere, for det bliver rent ud sagt muligt at bruge lige den ekspert, som passer til ens behov. Du modtager den erfarenhed, du har behov for, præcis når du skal bruge den, plus du slipper for en masse ansættelsesmøder samt skal ikke bruge en masse tid.