Jeg elsker Svaneke Karameller & chokolade fudge mens barndomsveninden tilbereder selvgjorte karameller

Jeg har snakket med nogle stykker om lader til at være himmelhenrykt over chokolade med lakrids ligesom alle øvrige. Men jeg foretrækker trods de andre karameller , http://karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller, samt chokolade fudge , http://karamelleriet.myshopify.com/products/chokolade-fudge, . Karameller fra Svaneke karameller , http://karamelleriet.myshopify.com/products/frugt-karameller, er absolut favoritter. Nommenom de er tiltalende, selvom de koster lidt mere i forhold til gennemsnitlige karameller. Deres chokolade fudge og karameller findes som hårde og bløde variationer, og de kreerer f.eks. karameller med smag af passionsfrugt, lakridspulver og pebermynte. SKønt.

Undertegnede vurderer at det er lidt mærkeligt, at karameller som eksempelvis Svaneke karameller endnu ik fik præcis så meget hype som lakridsen. Men nu har undertegnede jo mine karameller samt min chokolade fudge ude for kærestens interesse. Snackende mig gumler mine karameller som en lille snack og har Svaneke Karameller et sted i tasken i en praktisk plastikæske med skruelåg. Så gumler undertegnede et par stykker på vejen mens jeg kører hjem til Rosmarinvej efter job.

Jeg har introduceret veninden Josefine for Svaneke karameller & chokolade fudge. Konen er ligesom mig kommer til at blive ret fjollet over særligt chokolade fudge. Sørme så pjattet at veninden i øjeblikket tilbereder hjemmelavede karameller og fugde. Hun er vild. Jeg har planlagt at plagiere hende den dygtige med homemade karameller, men jeg finder ikk tiden til at være kreativ, så jeg hygger med de elskede Svaneke karameller derfor.