Jeg er glad for at jobbe underholdning til børnefødselsdag og musik til bryllup – eksempelvis mobildiskotek

Jeg har travlt på grund af mine bestillinger i de her dage. Der skal bestilles underholdning til børnefødselsdag , www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer, direkte til en 6-årig pige plus udpeges musik til bryllup , www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor, – måske et fancy mobildiskotek , www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen, . Rart med mange reservationer.

At opsætte underholdning til børnefødselsdag er ofte en fin opgave. Carla-Rosa er vores fødselsdagsbarn og barnet har et ønske om underholdning til børnefødselsdag, og hun virker ret pjattet med Elsa og Anna fra Frost og efter skole træner tager hun til ishockey. Så et tema med is er absolut åbenlyst som underholdning til børnefødselsdag. Skulpturer i is, en snemand eller oven i købet en dame, der synger Lad det ske. Eventuelt også nogle søde fletningefrisurer. Plus en skøjteprinsesse. Jeg savner ik tanker når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag.

Der kommerovervejende mange unge gæster på femten til fireogtyve somre og samtidig ankommer der en hel del der har rundet de femogtres, og jeg ved at den slags aldersgrupperinger ik ofte virker enkle at samle musisk uden at benytte mobildiskotek, så pga det overvejer jeg egentligt at fuldkommengøre de klassiske spillemænd med sådan et mobildiskotek når jeg skal beslutte musik til bryllup. Ungdommen har brug for et smart mobildiskotek så de kan høre nye hits, imens musik til bryllup mere traditionsbundent er fx jazzmusik og swing eller eksempelvis Kim Larsen eller Himmelhunden. Det er ikk altid obligatorisk med et styks mobildiskotek som tilføjelse til musik til bryllup, hvis ungdommen har en kærlighed til go’e klassikere og sørme er glade for 1950-er jazz eller rockmusik fra 70’erne. Men undertegnede har sandelig tidligere oplevet at have dejlig erfaring med at kombinere mobildiskotek med mere klassisk musik til bryllup.