Jeg er på udkig efter falsemaskiner til min virksomhed

Jeg bliver egentlig utrolig udkørt af dette, for dag ud såvel som dag ind sidder jeg her og folder papirer på midten, lægger dem i konvolutter & finder porto i mange arbejdstimer. Jeg blev faktisk hyret som personlig assistent, & det var også et dejligt job inden virksomheden begyndte at fordoble vores breve. Jeg vil foreslå, at firmaet bestiller nogle apparater, der har mulighed for at ordne alting hurtigere, fordi jeg næsten ej har tid til andet end at poste post. Fordi de ordner falsningen enkelt & hurtigt, ved jeg, at falsemaskiner (http://danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner) betragtes som en fornuftig maskine. Ved hjælp af falsemaskiner undgår man også skæve sammenfoldninger samt fedtfingre på brevene, hvilket faktisk ser enormt forfærdeligt ud.

Således at jeg næppe er nødt til at være bange for, om vores forsendelser nu får korrekt frankering hele tiden, findes der en frankeringsservice (http://danastar.dk/mere_info/frankeringsservice), der har mulighed for at frankere breve med live priser, har jeg i tillæg hertil fået fortalt. Der er en del penge at spare for selskabet, fordi en frankeringsmaskine pris (http://danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris) er derudover væsentligt billigere end at bruge frimærker. Desuden opsparer selskabet også meget tid, af den årsag at jeg ikke bliver nødsaget til at løbe ud for at skaffe porto hver dag. Med hjælp fra frankeringsservice slipper jeg oveni for at holde regnskab over alle omkostningerne, for alting vil blive udregnet i min frankeringsservice.