Jeg er pjattet med kostumer – godt der snart er halloween

Mine veninder og jeg elsker at klæde os ud. Jeg har det som om, at jeg får det sjovere, når jeg springer i et kostume » http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/, og kan være zoombie, den gode eller onde fe eller pirat. Jeg har vidst arvet glæden for kostumer fra mine forældre. Min mor har arbejde som pædagog og hun har tit et sjovere kostume end børnehavebørnene, når der er fastelavn på hendes arbejde. Og min far fungerer som alles julemand med skæg, tyk mave og det hele.

Når det skal være nemt og hurtigt leder vi på nettet og finder fulde kostumer, hvilket overraskende nok kan betale sig end at få tøj i h&m. Til tider nøjes jeg med at købe en paryk eller accessory (åååh hvordan staves det) og opsnuser ellers resten i mine egne ting eller hos genbrug. Jeg har engang været udklædt som sørøver med en gammel hvid herreskjorte fra Røde kors, sorte bukser, en flaske rom fra min kærestes barskab, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en sørøverpistol fra en kostume butik.

Dengang jeg var lille var jeg hvert år klædt ud til fastelavn og da jeg var 6 år, gik jeg omkring i min prinsessekjole og bare tæer hele året. I dag griber jeg hver eneste lejlighed og hopper i kostumer til julehygge, tyrolerfest, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart få mig nogle unger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere temafester.

Den næste fest har 50’er Mad Men tema. Mit kostume er allerede klaret med pumps og fin kjole. Jeg mangler bare en 1950’er paryk, for mit hår er ikke 1950-er agtigt.