Jeg husker altid mit dejlige ophold på personlig udvikling efterskole

Fra den personlig udvikling efterskole » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag,, hvori jeg opholdt mig i et år bagefter grundskolen, fik jeg for nogle måneder siden en invitation til en middag med min gamle årgang. Jeg glæder mig rigtig meget til at opdage, på hvilken måde samtlige af mine venner har haft det, og hvor henne de har fået arbejde, for det er egentlig mere end mange år siden, jeg gik på efterskolen. En enormt hyggelig reunion, under hvilken vi får chancen for at snakke om alle de spændende oplevelser, vi erindrer fra tiden på efterskole outdoor » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor,, tænker jeg, at det kommer til at være.

Jeg fik fortalt utallige historier om, hvor hyggeligt det ville blive, så skoleåret på efterskole boksning » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning, blev det, som jeg havde haft lyst til at gøre det meste af niende årgang. Jeg vidste godt, at jeg ikke var parat til en gymnasiel uddannelse, for jeg havde ikke nogen idé omkring, hvad for nogle fag, jeg havde lyst til at læse. Derudover ønskede jeg at prøve et par lidt anderledes emner, som ej tilbydes på videregående uddannelser, blandt andet boksning. Den personlig udvikling efterskole jeg skulle være på, havde utallige anderledes emner, som jeg var mega spændt på at prøve.

Jeg afprøvede for det første efterskole boksning, pga. at jeg syntes den slags var utrolig fedt, og af den grund at jeg oveni ønskede at blive lidt mindre fed og være en anelse mere stærk. Efterskole outdoor, i hvilket man lærer at leve udenfor benyttende naturen, valgte jeg på samme tid. Mine børn & jeg elsker at telte i bjerge langt væk fra civilisationen, så jeg har simpelthen brugt denne kunnen hyppigt nu til dags.