Jeg og min kæreste vil gerne beskytte mod folk som kigger ind i baghaven med hjælp af komposit hegn eller deslige vedligeholdelsesfrit hegn

Som nye indehaver af et hus skal mig og min kæreste se at forholde os til ting og sager som vedligeholdelsesfrit hegn såsom komposit hegn. Vores baghave går lige med adgang til en offentlig eng og vores have er kun tildækket med brug af morbærbuske. Kæresten og mig elsker vores udsyn, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, kan folk glane direkte ind til os. Og der går jeg & kæresten efter at have punkter i haven, hvor han og jeg ikke bliver begloet.

Efter at jeg og kæresten flyttede til Dragør er jeg begyndt at google på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Marcus og jeg har ik’ besluttet, hvorvidt vi vil have et komposit hegn, men vi vil bestemt foretrække et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. Det faktum er min kæreste og jeg samstemmende omkring.

Min bror monterede komposit hegn i haven, og det er han yderst glad for. Jeg mener at det kan købes i forskellige mål og kulører. Han købte et mørkegråt vedligeholdelsesfri hegn, mens min kæreste og jeg sikkert vil gå efter et lyst komposit hegn. Vi kan begge være glade for noget mere lyst og landligt.