Jeg ønsker at sælge en ny slags elevator til ejerforening.

Mine kære og jeg mindes klart den dag familiens køkken blev overskyllet med en sø af vand. Uforsigtige blikkenslagere havde i sin tid havde ikke overvejet at koble slangen til køkkenmaskinen, det havde den betydning, at vandvæsken styrtede ud, ligeså snart min mor tændte maskinen. Vi var ekstremt i misfornøjet humør, da dét ville have den følgevirkning, at dén køkkenrenovering , http://www.qualitybrands.dk/vaelg-rigtigt/, , vi netop ville påbegynde blev forhalet. Vi havde i lang tid haft lyst til et flot køkken, med alt, hvad dét indebærer af en lækker bordplade køkken [http://www.qualitybrands.dk/koekkenbordplader/]!

Den familie jeg har er en lillebitte familie, der siden børnene var små har haft lyst til en køkkenrenovering. Dét forældede samtalekøkken var godt brugt, og min familie havde længe overvejet at restaurere med spritnyt flot design skabt af Quooker , http://www.qualitybrands.dk/koekkenarmaturer/quooker/, . Quooker laver dét lækreste køkkenarmatur, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt udstrakt levealder er første prioritet. Dét første, familien grublede over, dengang vi stod overfor en køkkenrenovering var samtidig – bordplade køkken – pga. den lurvede bordplade simpelthen var for lille til, at vi kunne hakke pærer. I flere år havde familien gået rundt & været gale over det forældede tekøkken, der slet ik var indrettet med fokus på funktionalitet…

Familiens frustration over det uheldige forløb fortrak sig med lynets hast, lige så snart dét blev opdaget, at tabene ik’ var massive. Næste gøremål var således at gå i gang med familiens køkkenrenovering. Min mand og jeg havde for længe siden bestemt de køkkenarmaturer produceret af Quooker, som familien ønskede sig, så opsætning var det allersidste, familien manglede. Børnene og jeg kan næsten ikke vente til, at den fortstående køkkenrenovering er færdig, og min familie & jeg har et spritnyt tekøkken – et samtalekøkken, hvor hele familien kan forenes til fantastiske timer. For som sagt, spenderer man mange øjeblikke i et tekøkken, og min mand & jeg bedømte således, at en køkkenrenovering var et udlæg, vi med god samvittighed kunne tillade os i et ret så stramt budget…