Jeg ønsker at varme mit nye bolig med solenergi – hvad synes I om denne tanke?

Om præcist et år flytter kæresten og jeg ind i vores designer hus! Jeg kan overhovedet ik udtrykke overfor jer, hvor meget, jeg elsker denne kendsgerning. At flytte ind i det her hus er noget, jeg har ventet på så umådeligt længe… I fantastisk mange år har vi været stuvet sammen i Amagers mindste andelslejlighed med 2 halvstore børn. Og hvis du skulle tvivle, er det altså bare ikke holdbart!! Vi alle manglede i den grad mere plads, og det får vi så nu… I sammenhæng med det nye hjem, der bliver etableret fra grunden, er der helt enormt mange ting at træffe beslutninger om… Vi er enormt meget tvivlende omkring, hvordan vi helst ønsker at opvarme vores villa! Vi tænker på både solenergi, jordvarme eller at montere en varmepumpe. Solenergi er jeg ekstremt lun på, af den grund, at det er ovenud godt for miljøet. Jordvarme er derimod min ægtemand ovenud klar på!! Og for det ikke skal være løgn, fortæller min bror, at vi burde købe en varmepumpe.

Så af den grund er vi enormt usikre, & behøver et par gode råd! For jeg kan overhovedet ikke forestille mig andet end, at bare få af jer må ha viden omkring enten solenergi, jordvarme eller om, hvad en varmepumpe besidder af kvaliteter. De skarpe uddannede, som ellers har hjulpet med at træffe altafgørende afgørelser, har ligesom os været tvivlende omkring, hvorvidt vi skulle købe solenergi, jordvarme eller en varmepumpe. Disse mennesker beskrev for os, at de besidder hver sine unikke kvaliteter… Men det noget famlende tip hjælper os egentlig bare ik’ specielt meget! Så nu beder jeg til, at I muligvis kan hjælpe os med nogen meget mere specifikke svar… Sig os, hvad har I ekstremt gode erfaringer med – burde vi investere i solenergi, jordvarme eller en varmepumpe til vores kommende hjem? Alle slags råd eller vejledning modtages med kyshånd – så hold Jer for guds skyld ik’ tilbage…!