Jeg ønsker mig en kaffeautomat til mit og partnerens hjem

Koffeinen i kaffen hjælper mig med at forblive frisk, men jeg holder virkelig også af smagen af en god kop kaffe. Det, jeg begynder med at gøre, når jeg er ankommet på job, er, at løbe hen til vores kaffeautomat og lave mig en god kop kaffe. Igennem tiden har vi haft flere kaffeautomater, men de har ikke alle sammen været ligeså gode som de andre. Jeg slubrer to kopper, hver dag jeg er på job, men når jeg er derhjemme, har jeg simpelthen ikke tiden til det. Jeg arbejder på et bureau, og der sidder jeg ved en computerskærm hele dagen. Jeg kan godt lide mit job, men så idet jeg har fri, skal jeg hjem til det andet job – hvilket er mine tre børn. Jeg lever i en skøn lejlighed med min partner og vores 3 vidunderlige børn på henholdsvis 3, 6 og 8 år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, men det er hårdt at passe både mit job samt børn. Ikke des mindre sover jeg dårligt om natten, fordi den yngste søn græder meget, og jeg må vågne op og så få ham til falde i søvn. Dette gør, at jeg tit er sløv når jeg er på arbejdet, men glædeligvis har vi en kaffeautomat, som jeg ikke kan leve uden.

Arbejdets splinternye kaffeautomat er den bedste vi har ejet, og derfor vil jeg så sige, at en skøn kop kaffe kun kan laves fra en god kaffeautomat ligesom denne. Jeg har i overvejelserne at anskaffe mig den fantastiske kaffeautomat, vi har på mit kontor.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>