Jeg spekulerer på at forære havemøbler som fx havebord og foldebord der er på havemøbler udsalg i til sølvbryllupsparret

Der er inden længe stor fest i min familie og er begyndt at tænke over min påklædning og hvad for noget gaveglade mig vælger af gave. De har på ønskesedlen noteret noget køkkendims og rejsetilskud. Men jeg har lagt mærke til, at de lige nu undværer lidt lækre havemøbler (www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=2)

De dejlige mennesker snakkede om at det gamle og slidte havebord godt kunne bruge lidt slibning og maling. Jeg tror ikke, det er et havebord, der har vigtighed for de to, så jeg tror at gode, nye havemøbler og et nyt havebord er en gave, de to kommer til at blive overraskede og glade for. Snart er der havemøbler udsalg (www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=43), hvilket jo er udmærket. Jeg må hurtigst muligt registere, om man kan returnere havemøbler udsalg. Det må jeg lige have styr på, eller hvorvidt der kan opnås overbevisende priser på havemøbler udsalg, at jeg er frisk på at forære havemøbler, havebord og foldebord (www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=44) uden byttemuligheder.

De ejer fx en mindre altan, hvor et foldebord og tilsvarende bekvemme havemøbler kunne være raffineret. I øjeblikket har de et gammel foldebord opsatsom at der simpelthen er træt. Så ville et spritnyt foldebord ik’ blive godt?.