Jeg tabte uheldigt nok min mobil, så nu har jeg behov for en iphone 5 reparation

Nu hvor jeg i mange måneder har passet så fantastisk på min iphone at den ej havde 1 eneste ridse, skete det værste uheldigvis i går: den gled jo ud af min hånd imens jeg løb for at nå mit tog. Sten samt mobiler føles ej som værende en fremragende parring, & uheldigt nok gik skærmen i stykker. Smartphonen kunne heldigvis stadigvæk bruges, men jeg kunne bare ej holde ud at kigge på en knækket telefon hele tiden, så jeg begyndte med det samme at finde iphone 5 reparation (http://iekspert.dk/iphone-reparation/iphone-5-reparation-koebenhavn/). En iphone reparation København (http://iekspert.dk/iphone-reparation/koebenhavn/) der uden tvivl var af god kvalitet, og hvor jeg ikke ville være nødsaget til at vente utallige timer på at få min mobil tilbage, gik jeg efter.

Heldigt nok fandt jeg snildt et værksted, hvor min iphone reparation København kunne ordnes på blot en halv time! Desuden billigt & med søde & venlige medarbejdere. Jeg sørgede dertil for, at de bare havde de ægte reservedele: jeg vil overhovedet ikke have en billig kopi-skærm sættes ind i min iphone. Min iphone 5 skærm reparation (http://iekspert.dk/iphone-reparation/iphone-5-skaerm-reparation-koebenhavn/) gik super godt, samt nu får skærmen to års garanti, sådan at såfremt den ødelægges på ny kan jeg hurtigt og enkelt få udskiftet den. Uden at skulle frygte at få små stykker glas i fingrene, vil jeg langt om længe benytte min telefon igen, efter min iphone reparation København!