Jeg ynder at købe Sprout by Gro!

Lige siden jeg var en lillebitte pigebarn har jeg interesseret mig for tøj. Tøj holder jeg af, og det uovertrufne billede motiverer mig. Jeg kan ik se ej en idé i at leve efter det moderne nøjagtigt, men tilbeder den personale udtryksmåde. Denne mani har jeg givet videre til mine rollinger, som nu derfor har styr på mærkevarer, som eksempelvis Bang Bang Cph samt New Generals » www.smaahjerter.dk/boernetoej/newgenerals_620.html,. Og det er ikke den hele genfortælling, nu kræver de naturligvis oven i hatten, at bidrag huser de fantastiske brands.

Jeg detekterer over for øjeblikket, eller det er måske i grunden usandt. Jeg har aldrig afvist, at min mani for mærkevarer har eftervirkninger for min pengepung. Men i min nutidige situation, hvor jeg har afkom, som ligeledes deler min interesse for tøj, opdager jeg, hvor fantastisk en økonomi, det forudsætter at købe dyre brands som for eksempel Popupshop og Bang Bang Cph!

Jeg værdiger dem det højere end noget andet på denne klode. Men jeg er på samme tid startet med at spekulere på, hvilket signal, det udsender at spendere så usandsynlig mange penge på tøj. Mine afkom fortjener at vide, at en uendelig forbrugsfest er ligesom en skrue uden endepunkt. Jeg bliver derfor i tvivl om, om vores fælles konsumtion af mærker som eksempelvis Little Remix » www.smaahjerter.dk/little-remix_1614.html, og New Generals til vores fælles rollinger, sender et tegn, jeg ikke lyster at stå inde for. Vi som forældre bliver betænkelige, & nærer frygt for, hvilke orienteringsmærker, de får med sig.

Lige for tiden gennemtænker vi virkelig meget, hvorvidt vi som forældre for en tid skal vinke farvel til køb af mærker som for eksempel Petit by Sofie Schnoor » www.smaahjerter.dk/boernetoej/petitbysofieschnoor-sko_1630.html, og Bang Bang Cph, & i stedet for tage en tur i skoven. Dermed kunne jeg eventuelt vejlede børnene det fantastiske i de frie glæder. Uden tvivl, er eventyrligt tøjsamlinger fra New Generals samt Bang Bang Cph rigtigt ypperligt, dog er der nu ingenting, som en fantastisk vandretur ved havet.