Jobstart samt at sætte sig ind i el sprøjtepistol, forstøver spray og autojet spraying system

Husbonden har fået beskæftigelse et sted, som sælger spraying system, el sprøjtepistol, forstøver spray og autojet. Hvad for nået funderer de fleste af jeg vel, og det er ydermere det indledende svar fra undertegnede. Personligt så vidste jeg sgu ikk hvad el sprøtjepistol, spraying system og autojet kan benyttes til. For mig fungerer sådan en forstøver spray som en dims der bruges til forstøvning af fredsliljerne i vinduet og på altanen. Hihi. Jeg bliver ganske vist klogere, idet manden har fri efter indledende dag på jobbet.

Sådan en el sprøjtepistol er vidst nok til rengøring og desinfektion, til at sprøjtemale eller til at coate ting eller medicin. Den anvendes på fabrikker og den slags produktionsfirmaer. Hvis moi har fattet det rigtigt. Autojet er så vidt jeg ved et spraying system, som at der vil være skræddersyet direkte ud fra behovet hos produktionsfirmaet. Sådan et spraying system kan såvel komme med rør, pumper og dyser, og min ægtemand skal igang med at aflaste de andre ved at montere og vedligeholde kundens Autojet spraying system. Det skal nok blive spændende.

For at jeg nemmere kan ævle med om min gemals kommende arbejde så har undertegnede googlet lidt vedr. forstøver spray, spraying system, autojet og el sprøjtepistol. Jeg jobber personligt sygeplejerske, og Casper har da også sat sig ind i pleje og sygdom for at kunne begribe mit arbejde.

Det er interessant hvorvidt jeg kan følge med i samtalen, når ægtemanden returnerer hjem igen efter de første arbejdsdage. Måske underretter han mig omkring sådan et autojet spraying system, forstøver spray til industrien samt hvad en el sprøjtepistol kan bruges til. Det skal helt sikkert nok blive godt for ham den lange.