Kæresten prøver e-cigs med såkaldt e-væske bland selv af brandet five pawns /bland selv e-væske

Sirlige jeg har i mange uger bedt af kæresten, om han ikke sku’ droppe cigaretterne. Min kæreste forsøgte flere gange, men det er vanskeligt for ham. Idag kom vi frem til et styks fredsslutningforsonende kompromis: e-cigaretter med såkaldt bland selv e-væske fra nogle der har navnet five pawns {http://www.esug.dk/e-juice/e-vaeske-five-pawns/}. Væsken lugter godt nok ret rart.

Så langt vi forstår det skulle damp-cigaretter vær’ bedre sundhedsmæssigt samt desuden så lugter her ikk mer’ af rulletobak. Kærestens e-væske bland selv {http://www.esug.dk/e-juice/e-vaeske-bland-selv/} af mærket five pawns sælges med mange forskellige lugte og smagsindtryk af f.eks chokolade og frugter. Den duft nyder vi begge markant. Trods det faktum at manden stort set stod udendøre på altanen, så var røglugten i tide og utide ved hans skæg og tøj.

Kæresten hørte omkring five pawns bland selv e-væske fra hans kammerat. Sådan noget bland selv e-væske lader til at være temmelig praktisk, i det kæresten vidst nok kan selv på et personligt plan kan beslutte mængden af nikotin med sådan noget e-væske bland selv af brandet five pawns. Det kan jo som modsætning til bland selv e-væske være besværligt at tjekke med nikotinplastre. På samme tid har han ved røgstop efterlyst fornemmelsen ved at have en cigaret mellem fingrene. Med five pawns bland selv e-væske ku’ han selv kontrollere dét med smage, indholdsstoffer og styrken af nikotin, & ved brug af five pawns slipper han vidst alt for mange sundhedsskadelige indholdsstoffer fra tobakken. Vældigt fint med e-væske bland selv, for undertegnede ønsker jo at have mn kæreste sund og rask så lang tid som overhovedet muligt.

Så nu har jeg den lille last omhandlende mine bland-selv godter fra kiosken og på samme tid nyder han sin bland selv e-væske. Alt det synes vi er ganske sjovt.