Kan nogle af jer rekommandere et fint sted der afhænder såvel panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s til min bedsteveninde + mig der nu er temmelig ufikse

Onsdag var undertegnede så klumset at tabe mobilen. Selvsagt blev skærmen smadret – lille jeg er vidst gadens mest ufikse. Så siden hen har jeg gået og tænkt over at få repareret glasset og få isat nyt og fint panserglas til iphone 5s eller noget alment glas til iphone 5.

For to dage siden kimede vennen Ingrid så tårevældet. Kvinden fik lige ødelagt sin telefon, og hun ku’ kun lige ringe mig op gennem skærmen. Arhmenaltså hvor er min veninde og jeg klumrede .

En stor klapjagt på skærmbeskyttelse til iphone 4 og panserglas til iphone

Så i øjeblikket googler min veninde og mig begge 2 som vanvittige efter panserglas til iphone 4s, panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4. Mange virksomheder har opnået fine vurderinger på Trustpilot og som indkræver nogen anselige udgifter. min hjerteveninde og mig vil så ikk undvære glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4, så lad os komme igang med at vælge snarest muligt.

Jeg vil mene at min perleveninde og jeg beslutter os for vores panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 plus glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s i dag eller i morgen og får os bukseret ned til forretningen. Når vi dukker op med vores iphones skifter de nok glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s, i mens vi venter.

Kender I mon noget til at få skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5? Eller er hende og jeg ganske enkelt områdets kluntede? Ikke en eneste af vores øvrige kammerater har ødelagt tøj eller ting, og derfor har de overhovedet ikke nogen viden om panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. Der der er ingen anbefalinger.