Kender I enneagram test ifm lignende karriererådgivning? Rekrutteringsbureau københavn

De trofaste læsere har sikkert fundet ud af at moi har fået plads i et styk rekrutteringsbureau københavn. Undertegnede er nysgerrig på, hvad det kan gøre for mig i min jobsøgning, men virksomheden tilbyder karriererådgivning, udsigten til at blive rekrutteret til en fastansættelse + noget der er kaldet en enneagram test. Flere gange har jeg overvejet at google på ”rekrutteringsbureau københavn”, men inden da fik jeg det her sted tilrådet af min søde tidligere kollega. Naja har været ret tilfreds med det her steds karriererådgivning. Hun har s vidt jeg har forstået også prøvet firmaets enneagram test. Sådan en Enneagram test skal ses som et styks undersøgelse af, hvad for en slags psykisk personlighed man er. Min barndomsveninde er typen hjælper, der er kendetegnet ved at være empatisk og tilpasser sig.

I fredags skulle undertegnede til en session med det her rekrutteringsbureau københavn og tog på samme tid deres emnneagram test ifm undertegnedes karriererådgivning ved dem. Jeg selv blev udretteren, der som virker kraftfuld men på samme tid skriver sine grænser i glemmebogen og ikke kan håndtere ikke rigtig at lave noget. Den karakteristik passer fuldstændigt til mig. Det er derfor jeg har fundet det her rekrutteringsbureau københavn og firmaets karriererådgivning. At sidde hjemme i stuen og notere stillingsansøgninger og ik’ rigtig lave noget, kan jeg simpelthen ik fordrage. Så nu håber jeg at der inden længe er bid som følge af stedets enneagram test samt karriererådgivning, og at jeg får et par opgaver. Sker det ikke så kommer jeg til at opshine hele hytten i frustration og træthed.