Klodsede jeg må anskaffe dugfrisk skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas iphone

Så overgik det mig uheldet endnu engang. Moi + Natasja skulle kun lige snuppe et stk selvportæt i buslinje 150s på vej hjem efter fødselsdagen ved Daniel, og ud af hånden dratter selvfølgelig telefonen (som var uden skærmbeskyttelse lavet af panzerglass). mister jeg ikke blot min iphone 3. Ak mobil ramte noget spidst med skærmen ned. Min veninde og jeg gispede samtidig. Vi samlede mobilos. Nej smartphonen op & skærmen var typisk nok smadret, nok fordi min iphone ikke havde skærmbeskyttelse på. Vidste I, at man nemt kan erhverve ægte skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas - pavoscreen.dk/panserglas – til iphone? PS. how skriver jeg til panzerglass/panserglas iphone? Det tænkte undertegnede ik, at jeg ku’, meen jeg har nu erhvervet mig skærmbeskyttelse af panserglas til iphone – smartphonen skulle dukke op i min postkasse i overmorgen.

Undertegnede fandt og købte min iPhone på en hjemmeside der tilbyder uopslideligt pazerglass til skærmbeskyttelse. Undertegnede tænkte slet ik, at vi kan købe panserglas til iphone. Skærmbeskyttelsen bliver hundrede procent usynligt & desuden ka’ den skærmbeskyttelse skabt i panzerglass gøre, at man enkelt kan opholde telefonen med nøgler og andet helt uden et åndssvagt case som beskyttelse.

Hurtige jeg kunne også have researchet en bitte smule på reparation mobilos, men moderne jeg foretrækker at anskaffe mig en fabriksny panserglas iphone - pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone – , da smartphone jeg besad var alligevel en 3’er (uden skærmbeskyttelse). Så et stk ny telefon & panserglas til iphone nok være en meget fantastisk fremtidsinvestering, bl.a. fordi jeg drager til Utrecht om nogle uger for og læse et halvt år hvor jeg helst vil være en del af alt på en ny mobilos – medinkusive panzerglass skærmbeskyttelse.

Så jeg er hujende jubelbegejstret pga sådan en erhvervelse af skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas iphone mobil.