Kostumer til halloweenfest på jobbet

I efteråret skal min ven og mig til udklædningsfest på arbejdspladsen, så han spurgte mig, om jeg kan skaffe vores uhyggelige kostumer. Jeg har reflekteret over utallige varierende halloween kostumer. Faktisk er det ligeledes i efteråret, der skal være den såkaldte oktober-fest. Der er man klædt i tyroler kostumer. Pga. det var jeg på gågaden i en kostumeforretning her nyligt. Der var masser af halloween kostumer og for resten tyroler kostumer, men yderligere en del fedt udstyr – sminke, masker, parykker, og så videre. I starten så jeg på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Forretningen havde kostumer i lange baner, og der var mange gode iblandt. Efter det, gik jeg hen for at se på sminke, masker foruden parykker, og også her havde de et stort udvalg. Det sluttede med, at jeg købte to meget sjove kostumer. Da jeg havde været inde i kostumebutikken, kørte jeg hjem til min kammerat for at vise ham vores halloween kostumer. Jublende var han, da han regnede ud, at vi skulle være spøgelser. I øvrigt nævnte jeg de der tyroler kostumer, hvorefter vi talte om at tage til en oktoberfest sammen. Jeg glæder mig til at se mig og min ven i de udklædninger, jeg har købt. Det er mit gæt, at vi kommer til at blive uhyggelige i udklædningerne. Jeg kan herforuden ikke vente med at se vores medarbejderes dragter. Jeg tror, at det kommer til at blive en spændende halloweenfest. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, som regel altid lidt sjovere end normale fester på jobbet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>