Lige straks er Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn gennemført

Ønsker du at tage en Hf Odense - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus – , Hf fyn eller Fyns hf-kursus?

Ved du allerede, hvad du drømmer om at blive. Det kan være, at du ønsker at blive sygeplejerske, pædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går lige efter et sprogligt studie på et af landets universiteter.

Uanset hvilke studiedrømme, du tænker over, ved jeg, at Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense giver dig det mest optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at skal starte på drømmestudiet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg havde lyst til, dengang da jeg begyndte. Aner du det heller ikk?. Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense giver en mulighed for 2 år til at komme på rette vej. Den er bred og anvendelig.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Gå efter fremtidsdrømmen

Går du ud af 10. klasse til sommerferien, og drømmer du om at opnå en HF på Fyn med uanede valgmuligheder? Når du gennemfører din Hf i Odense hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, kan du gå efter HF-en til akurat den retning, som du vil ind på! Jeg er glad for den beslutning.

Udover den klassiske hf , hvor der er valgfag på A, B og C niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus endvidere linjerne: Sproglig Hf, politilinjen, pædagoglinjen plus naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet til at gøre dig klar til det studie du gerne vil ind på.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus har adgangskrav

Vil du at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du leve op til en hel række adgangskrav. Er det længere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så vurderer dine personlige og faglige kompetencer.

Går du ud af 9. klasse til forår, skal dine lærere beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en Hf. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på HF-en hos Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus. Det var jeg nødt til, men det er ikke rigtigt så slemt, som det lyder.

Livet på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn er prøverne værd