Lille mig er kommet på håndboldefterskole

I sommers begyndte undertegnede på en skøn håndboldefterskole . Og efterskolen virkelig går over alt jeg havde regnet med. Jeg var lidt spændt når jeg tænkte på, om jeg ville kunne lide at gå på håndboldefterskole. På det tidspunkt hvor jeg i starten dukkede op følte jeg mig lidt genert. Men vi alle havde det jo præcis lige sådan. Min roomie Andrea træner ligesom mig efterskole håndbold, og der kan hun og jeg træne sammen. Det gjorde det betryggende da vi ik’ kendte nogen. I øjeblikket har jeg først og fremmest blevet kendt med dem, der ligesom mig har valgt håndbold efterskole {www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold} linjen. vi går over 88 unge , jah tro ikke at man problemfrit kan memorere alle navnene på de unge, som du ikke lige har fag eller sport med.

Lidt om håndboldefterskolen

Her på håndbold efterskole må samtlige op før 07 fordi vi skal ud at jogge Surt! Hyggejeg er vant til at spise boller med ost under min dundyne uden at skynde mig. Bagefter er der mega awesome morgen buffet. Så går vi til almen dansk- og matematikundervisning. Hen på timerne om eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Alle unge fra håndbold efterskole og de andre sports linjer spiser mad kl 18. Efter maden skal vi alle hænge ud i vores værelse i 1 time. Det er i virkeligheden meget rart at være tvunget til lidt tid, hvor vi alle laver lektier og slapper af. Jeg ved ikke, hvornår de ellers skulle blive fikset. Størstedelen af dagen går vi til engelsk eller matematik eller efterskole håndbold – og om aftenen sker der ofte sjove ting. Mine venner fremviser fotos, mine venner og jeg holder på gangen, vi spiller Settlers, slapper af til masser af film, øver lanche – og i aften har har en af de kloge lige lavet en gætteleg. Siden at undertegnede startede på håndbold efterskole befinder jeg mig mest på vores værelse når vi har lektietime eller når der kører Barometret.