Lille mig vil virkelig tage et år afsted på håndbold efterskole

Lille jeg har gået på håndbold efterskole nær Midtjylland i ca. 5 uger. Jeg må fortælle at det virkelig slår alt jeg havde troet på. Jeg var temmelig nervøs over, om jeg ville kunne have det godt med være på håndboldefterskole. På det tidspunkt jeg først skulle starte var jeg lidt ubeslutsom. Men vi alle havde det jo nøjagtigt lige sådan. Min gang-veninde Maya spiller også efterskole håndbold, og der kan hun og jeg følges af sted. Det gjorde det rart dengang vi var nye. Nu har jeg specielt lært dem at kende, der ligesom mig er på håndbold efterskole . På skolen går der mere end 81 drenge og piger , såeh jeg kan sørme ikke holde styr på navnene på alle .

Lidt om håndboldefterskolen

Her på min håndbold efterskole står alle op før 07 … for at løbe Øv! Jeg er vant til at indtage cornflakes med min dyne mens jeg tager det stille og roligt. Efter løbeturen serveres der derimod super god morgenmåltid. Efter morgenmaden går vi til normal matematik og dansk-undervisning. Henaf timerne om eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Samtlige unge på håndbold efterskole og de øvrige linjer skal til middagsmad kl. seks. Efter maden skal samtlige elever være stille i værelset en stilletime. Stilletimen er sgu virkelig behageligt at få en time, hvor samtlige elever slapper af/laver lektier. Karina og jeg aner ikke, hvornår vi ellers skulle få dem ordnet. En stor del af hverdagen går vi til engelsk eller matematik eller af sted til efterskole håndbold og derudover er der konstant ting som jeg ikke gider være foruden. Mine venner viser fotos, vi holder føds’dage for kammeraterne på gangen, vi tæver hinanden i Twister, hygger med gyseraften, klumrer rundt til lancie og i aften har har en eller anden lige lavet en ordleg. Stilletiden er stort set dén periode, hvor jeg laver lektier og slapper af og er mig selv.