Manden & jeg er idag super begejstrede for villaens flotte forsatsvinduer

Siden manden & jeg flyttede ind i det gamle, lidt slidte bungalow, så har jeg absolut erhvervet mig nye erfaringer med risiko for skimmelsvamp til forsatsvinduer » www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer, og isolering. Shit. Kæresten og mig har fået forsatsvinduer, efterisoleret samt har sluppet af med det skimmelsvamp, som at der var på 1. sal. Det tænker jeg er ret godt ordnet af Dan og mig, der var børn og unge i almen lejlighed inklusive vicevært.

Vinduesrammer der ikke har sprosser kaldes forsatsvinduer. Praktiske mig fik husets forsatsvinduer opsat på husets eksisterende vinduer i karmen. Nemt & let. Du kan også. Men det var dobbelt så dyrt i sammenligning med forsatsvinduer, og når vi bor i en træt villa, så har manden og jeg mange erhvervelser, der skal spenderes gysser på.

Du kan undgå kondens på vinduerne og træk, såfremt du udskifter til forsatsvinduer. Huset var plaget af en del fugt og kondens i sin tid da vi rykkede ind, og vi fattede hurtigt, at vinduerne skulle skiftes. Efter få dage googlede kæresten og fik anbefalet, at forsatsvinduer er det rigtige for vores villa.