Månedens grille hentet fra fritidshjemmet – ansigtsmaling Grimas

Familiens møgunger, der begge to går i frit er blevet vilde med festlig ansigtsmaling. Jeg forventede faktisk at ansigtsmaling mere var et hit de børnehavebørn, og de kiddos har begge hadt fingrene i det til karneval på vores lokale torv. Men nu er ansigtsmaling Grimas bare et hit for begge ungerne.

For at vores børn kan nørde fortsat hjemme hos os har vi købt det der ansigtsmaling Grimas. Og så søndag, hvor vi snoozede længe, stod børnene selv op, indtog morgenmad og gik i gang med at doodle med den nye ansigtsmaling. Både storesøster og lillebror er vildt stolte af, hvor gode de er til at lægge det efterhånden. Så børnene vantrede lige omkring Fona og forbi slikbutikken med ansigtsmaling der lignede puslespil samt vild tiger. Crazy børn. De elsker opmærksomheden fra ansigtsmaling.

Selv regner jeg med at glæden over ansigtsmaling Grimas blev sat i gang i takt med pædagog Tanjas ansættelse. Hun er imponerende skabende og kreativ og hun opstartet et udklædningsværksted, hvor børnene leger med ansigtsmaling, lægger det på hinanden eller skaber kostumer. Den del med ansigtsmaling har Sofie lader det til at være.