Maskulin passion når det kommer til aflæsning af energimåler og varmeregnskab som husejer

Hvor er der mange forefaldende omkostninger ved at flytte i egen bolig. Dér er mig + manden her 13 uger efter vi er rykket ind I gang med at konstatere. Manden fokuserer især på hjemmets varmeregnskab - http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html – og pludselig bliver aflæsning - http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/ – af husets energimåler - http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/ – en begivenhed, min fornuftige husbondgår op i. Hvad med jer, vil det interessere mine læsere?

Adam snakker løs om aflæsning af families energimåler, og min fornuftige husbond styrer families varmeregnskab. Selv ved jeg jo godt hvordan aflæsning og lidt holden et øje på husets varmeregnskab er godt omkring vores fælles kassebeholdning. Jeg kan modsat mene, hvordan det kan være de sparede 1900 dkk værd at holde en god rumtemperatur og dermed være ret ligeglad med, hvorvidt det fælles energimåler snurrer i mens behagelige 22 c trækker tallene op varmeregnskabet.

Min mand og mig er nok typiske som ægtefælker, hvor jeg ikke er inde i varmeregnskab, energimåler og aflæsning og endvidere går og kører ganske lidt op for varmen samt starter for ovnen tyve minutter før, såfremt undertegnede vil bage focacia. Dagen efter render min mand og justere bare en smule ned, står for fin aflæsning af energimåler, bager på eftervarme & håndterer families varmeregnskab med hård hånd. Den søde mands argument er ganske muntert at hans kone kan få både ture i sauna og uldundertøj for de moneter, familien sparer. Ih jeg hader når han har ret.

Sidste år da undertegnede levede i min lejlighed tænkte jeg ikke på mit varmeregnskab. Og aflæsning af energimåler var blot en ting jeg karede, de par gange om året undertegnede fik besked fra energiselskabet. Efter at vi er flyttet er min husbond interesseret i at vi skal have et stk god energimåler og arbejde på at styrke ham og mit varmeregnskab & energiforbrugfra en skala D til det kan være B eller A.