Mega kræsne mig har gudsketakoglov fundet et stk carport som herren og mig kan se mig selv have: Træcarporte/carporte i træ

Jeg og husbonden er som I måske ved rykket i murermestervilla, og dermed skønner praktiske jeg at det ville være en god ting, hvis husbonden og mig giver cyklerne og bilen et styks god carport. Valget bliver et af adskillige elegante træcarporte man kan få. er jeg gudskelog samstemmende. Undertegnede har ret beset studeret typer af carporte f et par måneder og jeg er kun faldet over flere mildest talt meget frygtelige typer, som ikk står til murermestervillaen. Gudskelog så fandt jeg ud af hvordan jeg og manden har muligheden for at vælge carporte i træ - shpavilloner.dk/andet/traecarporte – , og de træcarporte er bare så enkle. Jeg mener ligefrem at de virker prægtige.

Nu skal jeg og manden bare opnå enighed om kulør + størrelse, for carporte i træ ankommer i flere former. Gemalen vil have noget neutralt, i mens mig på tværs vil have træcarporte i lækre kulører, som kan matche eller være i kontrast til den nye villa.

Husbonden og mig skal ud at udvælge varporte i træ fordi undertegnede hele tiden oplever, ar det er generende at mangle et et område, hvor jeg kan stille Kildemosen, hvis vejret er minusgrader og hvor cykellåsen måske kan låse sig fast. Det falder sammen med at Jørgen har snakket om at han vil have en af sådan nogle handy carporte i træ der sikrer beskyttelse af kareten klart nok, men endvidere til opbevaring af maling, værktøj og tilbehør til bilen og den slags.