Min anden halvdel er nødt til at beslutte sig for måleprober velegnet kalibrering af CNC

Ham derhjemme går på arbejde på et stk industri-virksomhed & er eksempelvis indkøbsansvarlig. Ham og kollegerne står sørme og mangler en såkaldt måleprober (http://www.fron-tech.dk/renishaw-prober) der er egnet til kalibrering (http://www.fron-tech.dk/renishaw-kalibreringssystemer) af CNC, så nu var ægtemanden ved fjernsynet og talte uafbrudt om kalibrering og måleprober. Vil I gætte på, at undertegnede fangede ret meget eller for den sags skyld kunne bidrage med noget mens vi snakkede?

Så vidt jeg har opfattet det er en måleprober en ting, der opmåler forskellige ting som eksempelvis fugtighed, partikler og alle mulige emner. Hos Finns industri-firma overvejer de vidst nok at indkøbe et styks måleprober til kalibrering af CNC (http://www.fron-tech.dk/), såfremt undertegnede virkelig forstod det manden forsøgte at fortælle. Tja, jeg ved ikke meget om måleprober & kalibrering af CNC behersket. Heller ikke trods min anden halvdel har været tilknyttet indenfor branchen hen over 4 år til juni.

Niksen biksen han skal hellere beholde snak om måleprober samt kalibrering af CNC til ham selv og så plapre op og ned at stolper vedr. det under pauserne på job. Den lags ligger ret langt fra mine interesser vedr. blomster og mode plus jobbet som negleteknikker. Det er ikk’ lige kalibrering af CNC + måleprober undertegnede gerne vende henover et styks brunch sammen med mine tøser. Thihi. Hjerteveninderne snakker om samme sysler som jeg, og mændene jobber i jobs med mere nemme værktøjer end måleprober +kalibrering af CNC. Beatrices mand er daglig ansvarshavende i Kvickly og Karens fungerer som partner i en gulvvirksomhed. Langt væk fra tale om måleprober &kalibrering af CNC – regner jeg i hvert fald med.