Min bedste slyngveninde er ovenud glad for en duelig påhængsmotor.

Den allerbedste bonkammerat er selvstændig, & jeg tænker på, om jeg vil følge i hans fordspor. Han har sin egen butik, og afsætter grej til små både, såsom eksempelvis motorer. Lige for øjeblikket er salget af en formidabel påhængsmotor i kolossal stigning. Jeg har set ham løbe rundt, så jeg er vidende om, hvor meget dét fordrer at blive sin egen chef. Når et hverdagsliv kan karakteriseres ved en høj grad af selvstændighed, er der ikke et klart grænseskel imellem job & fridagene, fordi grænseskellene mellem dem udviskes. Det har som følgevirkning, at man ingenlunde har fri, fordi man altid tager arbejdet med hjem. & det er en problematik, som gør mig vaklende, og betyder, at jeg gennemtænker mine handlingsplaner for fremtiden. Jeg har jo netop på tæt hold set hvordan, et sådant hverdagsliv nemt kan blive ekstremt forjaget, og min bedre halvdel er ikke en exeption!

Endnu en anden problemstilling, som bevirker, at jeg endnu engang overvejer, hvorvidt jeg skal være selvstændig, er, at jeg endnu ik har identificeret min mani. Min bedre halvdel er glad for mekanik, & for hvilken type påhængsmotor, der er kommet frem. Jeg er tværtimod ej oppe at flyve over, om en påhængsmotor er spritny eller om den er noget helt andet. Min kammerat fremfører ofte beretninger vedrørende den og den påhængsmotor, og jeg kan ane, at han er forgabt i det pågældende tema. Og som en afsluttende ytring må det just forklarede siges at være dét vigtigste som menneske: at opnå en indsigt i, hvad du brænder for, & dernæst gå målrettet efter, at du kan være aktiveret med din interesse hele livet igennem. Så er langt de fleste sikre på, at vi mennesker ender vores dage som lyksaglighed.