Min datter ser frem til efterskole fodbold!

Til efterårssemestret tager min morsomme datter på fodboldefterskole , http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold, ! Vi ser alle frem til det, men jeg må da alligevel helt ærligt sige, at det samtidig bliver underligt. Hun er det 1. barn, der flytter hjemmefra, og vi skal ihærdigt vænne os til at der er én mindre i i hjemmet. Det har siden hun var et lille pus været hendes virkelig store ønske at gå på fodbold efterskole, fordi hun elsker fodbold! Hun håber på at kunne blive bedre ved at spille meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun lægger inde med en kæmpe drøm om at kunne leve af at spille fodbold… Vi har således valgt hendes kommende efterskole ud fra dét ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, der formåede at tilbyde fantastisk meget efterskole fodbold! Efter rigtig mange timers google søgning, samt adskillige besøg på forskellige efterskoler, fandt vi en rigtig klog fodbold efterskole…

Dengang da vi tog valget følte vi, at der var så lang tid til! & nu er der pludselig ik mange uger til, at hun for et år hiver teltpælene op. Så vi alle sammen har jo haft en del tid til at vænne os til realiteterne, men jeg syntes alligevel, at det kommer til at være mærkværdigt ik´ at ønske hende godmorgen! Men samtidig er jeg jo absolut vildt lykkelig på hendes vegne, jeg er overhovedet ikke tvivlende omkring, at hun får et sjovt år på fodbold efterskole… Jeg gik jo faktisk selv på en fodbold efterskole, dengang jeg havde hendes alder, & jeg havde et mega fedt ophold..! Mit ophold på fodbold efterskole er i grunden et år, jeg ret tit mindes med fryd! Så jeg prøver at huske Sarah på, at hun skal være bevidst om at nyde efterskoleopholdet, mens hun er der, fordi inden hun ser sig om, er efterskoleåret gået… Jeg husker klar tog tydeligt, at jeg synes, at det efterskole år gik utrolig hurtigt. Jeg er glad for, at hun tager sit fodboldtalent seriøst, så begribeligvis skal hun spille så meget efterskolefodbold som muligt. Det vil uden tvivl gavne hende senere, men samtidig ska hun huske at nyde de venskaber, som skabes…