Min familie og jeg mangler kanoudlejning Silkeborg

Jeg mindes ret klart Silkeborg Camping i min barndom, men det er adskillige voksenår siden, jeg var der. Som barn var mig og mine forældre og storesøster på en dejlig tur til camping hvert eneste år. Som ung var jeg tilmed på camping med min klasse. Det, som jeg kan huske, fra samtlige af mine tidligere campingture med f.eks. kanoudlejning Silkeborg, er alle de talrige minder om en sommerferie propfuld af fælles oplevelser såvel som fysiske udfordringer i den smukke østjyske natur. Det gælder både fra de talrige timer på vores hyggelige campingplads og de rare ophold omkring bålet i lejren på bredden klods op ad Silkeborgsøerne. Jeg kan tillige stadig fremkalde erindringen om den yderst fantastiske oplevelse, den dag jeg for allerførste gang fik chancen for selv at have en forlænget weekend på Silkeborg Camping med kanoudlejning Silkeborg. Aktuelt er det snart ret mange år siden, at jeg var med på camping ned ad Silkeborgsøerne ved Silkeborg Camping. Siden da er jeg blevet færdigudlært, har fået godt job og ikke mindst en skøn husbond. Forrige efterår fik vi tilmed vores skønne barn, som nu faktisk er så stor, at jeg var begyndt at overveje, om nu var det helt rigtige tidspunkt til at tage barn og kæreste med i en kano langs Silkeborgsøerne. I fredags blev beslutningen om en tur til Silkeborg Camping truffet over et enkelt glas rødvin med min husbond sidst på aftenen. Dette indebærer, at jagten pt. er gået ind på et sted med tilbud på camping foruden kanoudlejning Silkeborg. Jeg tror også, at et campingsted med kajak- og kanoudlejning i nærheden af Randers eller deromkring kunne være oplagt. Derfor vil jeg høre, om der eventuelt er nogen herinde, der kender Silkeborg Camping anno 2013 eller det rette sted med kanoudlejning Silkeborg eller måske kanoudlejning ved Randers? Det må også så vidt muligt være et sted med udlejning af kanoer, der har sammensat tur tilbud på en kanoferie i Østjylland som er tilpasset børnefamiliers behov. Er du stødt på en idé til, hvor min kæreste og jeg finder det mest favorable tilbud på Silkeborg Camping, så skriv under dette indlæg, så jeg kan skabe dugfriske ferieminder fra Silkeborg Camping i selskab med min egen lille familie. Og så kommer jeg til at være vildt glad, takker.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>