Min forfændelighed kommer til kort & nu får lillemor her specielt fremstillet spritnye hørreapparater

Først begyndte det med, hvordan gamle jeg syntes dem hos Kender du Typen og tv-avisen simpelthen snakkede så mumlende. Senere hen blev min mand Jacob gnaven fordi, at gamle jeg aldrig besvarede, hvis manden talte fra den ene ende af alrummet eller inde fra entreen. Undertegnede forsøgte at slå det hen, meeen mor her kan ikke udelukke, at gamle jeg skal få et stk høreapparat. Og gud ske tak og lov er høreapparater i dagens Danmark jo nogle bitte størrelser.

Undertegnede snakkede i starten sammen med min læge, der foretog lidt tests og overførte undertegnede af sted til en klinik. Og nu er moi klar til forestillingen om at være nødsaget til gøre brug af høreapparat og så ser jeg frem til at få min hørelse tilbage med et lille smart høreapparat.

Ifølge min ørelæge får undertegnede en fin binaural lytteoplevelse med mig, hvordan det kommer til at blive. Det må lillemor her selv mærke efter . Mor berettede engang, hvordan hun ofte glemte hendes høreapparat helt og aldeles og engang fortrængte at tage det ud inden at hun ville bade ved Amager strand. Haha mon undertegnede bli’r præcis så glemsom. mig, hvordan det at anvende høreapparat kommer til at blive. Det må lillemor her alene prøve og øve mig i at blive vandt til. Min mor fortalte engang, hvordan hun ofte glemte sit høreapparat helt og aldeles og engang svedte hun ud at tage det ud inden hun var på vej til at svømme lidt på Dueodde. Uha mon jeg bli’r præcis så glemsom.

Lillemor her snakkede i starten med lægen, som tog lidt tests hvorefter hun henviste moi direkte til høreklinikken. Nu hvor gamle jeg er indstillet på tanken om, at jeg nu er en type, der skal til at benytte høreapparater, så ser jeg frem til at høre godt med sådan et smart og fikst høreapparat.

Ifølge høreklinikken får undertegnede en god binaural lytteoplevelse når jeg benytter det dugfriske hørreapparat. Ej hvad? grublede mor her. Ordet betyder, at jeg ved høreapparater hører ordentligt på begge ører, hvilket sandelig er meget vigtigt for ens livsglæde.